2018 Sonbahar Kış Trendleri

Yeni sezonun başlaması ile beraber birçok mağaza vitrinleri sezon koleksiyonlarını görücüye çıkarmaya başladı. Yeni sezonun tren parçaları kimilerini çok memnun etse de bazı kişilerin tarzı ile uyumlu olmayan özelliklere sahip oldu. Bu çelişkili durum her sezon modası içinde karşımıza mutlaka çıkacaktır. Yeni sezon ile beraber moda olan trend parçaları ise sizin için araştırdık.

elan-1623085_640

Yeni Sezon Moda Paçaları

Yeni sezon içinde en çok kullanılacak olan renk tonu gri olmasına nazaran renkli ve canlı tonlarda sezonda yer alıyor. Pelüşlerin geri döndüğü sezon içinde Jean üstüne salaş giyim stillerini sıklıkla göreceğiz.

Bunların yanı sıra yeni sezonda plastik çantalar, trençkotlar, ceketler, salaş stiller de ön planda yer alıyor. Uzun kazakları pantolon ya da taytlar ile değerlendirerek son derece sıcak bir kombin yaratmanız da yeni sezon içinde mümkün olacak. Aynı zamanda yeni sezonda stiletto kombinasyonları da yerini aldı. Şık stiletto modelleri yeni sezonda özel günlerde, davetlerde ya da iş yaşamınızda size eşlik edecek.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.