2015 Plaj Modasında Yeni Trendler

Yaz tatiline çıkmayı ve alışveriş yapmayı düşünüyorsanız yeni trendler hakkında bilgi sahibi olmalısınız. 2015 plaj modası bu yıl kadınlar için birçok yeniliği getiriyor. Bikini ve mayo modellerinde yeniliklerin yanında klasik tarzlara da yer veren tasarımcılar plajlarda farklılık yaratmaya hazırlanıyor.

plaj modası

plaj modası

Plajlarda Bu Yıl Yüksek Bel ve Halter Yaka Bikiniler Çok Fazla Görülecek

2015 yazında plajlarda fırfır, püskül, volan gibi detaylar ön plana çıkıyor. Bu yıl püskül ve fırfırın yanında volanlı bikiniler plajlarda çok sık karşınıza çıkacak. Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız bu detayı unutmayın.

plaj modası

plaj modası

Bikinilerde yüksek bel ve halter yaka bikiniler de çok moda. Halter yaka bikinilere rakip olarak gösterilen bustiyer bikinileri de tercih edebilirsiniz.

plaj modası

plaj modası

Mayolarda transparan detaylar dikkat çekiyor. Transparan mayolar plajlarda kadınların daha seksi ve şık görünmesini sağlıyor. Mayo modelleri arasında bel dekoltesine sahip modeller de bir hayli revaçta. Farklı tasarımları ile her ortamda kullanabileceğiniz şık mayo modelleri sizi plajda da şık ve alımlı yapacak gibi görünüyor.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.