2015 Bayan Güneş Gözlüğü Trendleri

2015 ilkbahar ve yaz sezonunda bayan güneş gözlüğü trendleri dikkat çekiyor. Özgün formlarda tasarlanmış çerçeveler ve renkli camlar ile güneş gözlüğü trendleri bu sezon hayli havalı ve şık.Güneş gözlükleri bu yazın en dikkat çekici ve havalı aksesuarları  kesinlikle.

güneş gözlüğü

güneş gözlüğü

Sanatsal formları ve çarpıcı renkleri ile her yüze ve stile yakışan gözlükler modada kaliteyi doruğa çıkartıyor. Bu sezonun en çok beğenilen modellerinde cam ve çerçeve renklerinin birbirine uyumu ile gözlüğün tamamında oluşan kombinasyon tam not alıyor. Örneğin beyaz renkteki modellerin siyah camlar ile tamamlanması çok şık ve dinamik bir trend ortaya çıkarıyor.

Güneş Gözlüğü Trendlerinde Form ve Renkler

Pembe, eflatun, kırmızı ve mavi renkler bu sezon moda. 2015 güneş gözlüğü trendlerinde yuvarlak ve oval formlardaki modeller göze çarpıyor. Yetmişlerdeki gibi büyük oval modeller ve kedi gözü tasarımlar bu yazın trendleri arasında.

bayan güneş gözlüğü

bayan güneş gözlüğü

Camların ve gözlüğün diğer kısımlarındaki renklerin bazı modellerde zıt bazılarında ise uyumlu bir şekilde olması seçiminizi yaparken size biraz zorluk çıkarabiliyor ama bu kreatiflik modaya kesinlikle zenginlik ve çeşitlilik katıyor ki bu harika bir şey.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.