2021 Stor Perde Modelleri

Stor perdeler günümüzde ev ve ofis dekorasyonunda sıklıkla tercih edilen perde tasarımları arasında yer alıyor. Stor perde de tercih edilen sert kumaş özel olarak üretilen bir türdür. Apre kullanılarak üretilmiş olan stor perde kumaşı, özellikle güneşin zararlı etkilerine karşı koruma da sağlar. Stor perdeler genellikle sade ve klasik olan tasarımların sık kullanılmasının yanı sıra desenli ve farklı fonlara ait olan modellerde tercih ediliyor.

Stor Perde Tasarımları

2021 stor perde modelleri arasında en çok tercih edilen zebra stor perdelerdir. Her dekorasyon ile uyum içinde olabilen bu modeller aynı zamanda yarı yarıya açıklık sağlaması sebebi ile de oldukça dikkat çekiyor. Zebra stor perde tasarımları farklı renk ve desenler ile üretilerek daha farklı dekorasyon uygulamalarına da uyum sağlar.

Zebra modellinin yanı sıra özellikle country ev dekorasyon stilinde tercih edilen stor perde tasarımların ise büyük çiçekli olan modellere sahip storlar ve tek renk olan stor perdelerdir. Ofis mobilyasında tercih edilen stor perde tasarımları daha sade ve saha sert etkilere sahip olan tasarımlardır.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.