2018 Yılı Salon Dekorasyon Fikirleri

Yeni yıl ile birlikte değişen dekorasyon uygulamaları özellikle salonlarda ferahlığı sağlıyor. Evin önemli bir alanı olan salonlar aynı zamanda misafirlerinize kişiliğiniz ve tarzınız hakkında da bilgi sunar. Bu alanlarda yaratacağınız stilin yanı sıra yılın moda renkleri de oldukça önemlidir. 2018 yılı salon dekorasyonlarında dikkati çeken en büyük detay gereksiz kalabalıktan uzaklaşmış ferah alanları yaratmaktır.

furniture-2603068_640

2018 Moda Rengi Neon ve Pastel Tonlar

2018 salon dekorasyonu içinde moda olan renk tonu pastel tonların yanı sıra neon renkler oldu. Mobilya renklerinizde gri, pudra, açık kahve ya da krem renklerine yer açabilirsiniz. Bu renkler ile uyumlu olacak olan ahşap tasarımlar ya da aksesuar seçimleri ile mükemmel bir uyum yakalamanız muhtemeldir.

Geçtiğimiz yıl moda olan kadife bu yılında modası olmaya devam ediyor. Koltuklarınızda yeşil, mavi ya da pembe gibi renklere sahip olan kadife koltuk takımlarını tercih edebilirsiniz.

Ortama derinlik katmanın yanı sıra ışığı yansıtarak daha ışıltılı bir alan yaratmak için ise aynalar salonların vazgeçilmezi olarak bu yılda yerini aldı.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.