2018 Kış Aksesuarları

Yeni moda akımında hem sıcak kalmak hem de aksesuar seçimlerine yer açarak modaya uyum sağlamak mümkün. Yeni moda akımında değişen birkaç aksesuar modasını sizin için araştırdık.

Şapka Yerine Berelere Yer Açın

2018 Kış modası içinde şapka trendi yerine bere trendinin hâkimiyetinden söz etmek mümkün. Farklı stillere sahip olan bereler içinde özellikle örgü bere modelleri daha ideal olan seçimlerdir.

fashion-1864216_640

Ponponlar

Yeni sezon aksesuarlarının birçoğunda ponponları görmeniz mümkün. Eldivenden şallara kadar çoğu aksesuarda ponpon detayı yer alıyor.

Suni Kürk Şallar

Suni kürk şallar farklı renk ve ebatları ile trend olan kış aksesuarları içinde yerini aldı. Bu aksesuar aynı zamanda sizi oldukça sıcak tutacak bir detaydır.

Pançolar Yerine Pelerinlerin Modası Geldi

Yeni sezon içinde panço kullanımına pek yer açmayan tasarımcılar genel olarak pelerin kullanımına geçiş yaptılar.  Hem şık bir detay olarak karşımıza çıkan pelerinler kullanım rahatlığı açısından da pançodan daha rahat bir seçimdir. Kış aylarında sizi sıcak tutmanın yanı sıra şıklığınıza katkı sağlayacak olan pelerinlere şimdiden yerinizi açın.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.