2015 Yazlık Abiye Elbise Modelleri

Bayanların vazgeçilmez elbiseleri arasında abiye elbise modelleri yer alıyor. 2015 yılında ise yine birbirinden şık ve modern görünümlü abiye elbiseler ön plana çıkıyor. Yeni sezonda her zevke ve tercihe göre seçebileceğiniz pek çok farklı abiye modeli yer alıyor.

yazlık abiye

yazlık abiye

Işıltılı renklerden oluşan ve yaz aylarının havasını en iyi şekilde yansıtmayı başaran abiye elbiseler özellikle şifon etekli modelleri ile bayanlar tarafından fazlasıyla tercih ediliyor.

Yeni sezonun yazlık abiye modelleri arasında iddialı görünüme sahip olanlar ön plana çıkıyor. Taşlı, payetli, işlemeli ve dantel detaylar ile süslenmiş olan abiye elbiseler yaz aylarını en iyi şekilde hissedebileceğiniz ve rahatlığı yakalayabileceğiniz tasarımlara sahip.

Rahatlık, Şıklık ve Konfor Tek Bir Çizgide

Özel davetleriniz, mezuniyet günleriniz ve kokteyllerde giyebileceğiniz bu konforlu ve şık elbiseleri yaz aylarına ve elbisenize uygun bir şık çanta ile kombinlerseniz, katıldığınız davette tüm gözlerin size çevrilmesini sağlayabilirsiniz.

abiye

abiye

Kalın kumaşlı olmayan ve ferahlık hissini yakalayabilmek isteyen bayanlar için ise dantel detaylar ile süslenmiş olan yazlık abiye elbise modelleri en ideal parçalar olacaktır.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.